Medewerkers

Ludo Huisman

Ludo Huisman is partner bij Tender People inkoopadvies en Europees aanbesteden. Voor de oprichting van Tender People werkte Ludo bij grote inkoopadviesbureaus gericht op de publieke sector. Hij heeft tientallen (complexe) aanbestedingen begeleid als projectleider of als onderdeel van een multidisciplinairteam. Daarnaast adviseerde hij organisaties bij de professionalisering van haar inkoopfunctie, het geven van second opinions of als lid van de tenderboard. Ludo wordt regelmatig gevraagd voor workshops op het gebied van Europees aanbesteden. Hij verzorgde publicaties in ondermeer: het Financieël dagblad, Deal!, Facto magazine, service management, vastgoedbeheer en aanbestedingsmakelaar.nl. De belangrijkste kernwoorden van Ludo zijn: sociaal vaardig, kennisoverdracht, conceptueel en integer.

Ludo Huisman web

Kees Koopmans

Kees Koopmans is partner bij Tender People. Kees heeft in de loop der jaren ervaring opgebouwd op verschillende terreinen binnen het inkoopvak. Zo heeft hij een groot aantal complexe Europese aanbestedingen uitgevoerd met een breed scala aan producten & diensten echter met een sterke focus op ICT. Daarnaast is hij bekend met inkoop- en inkooporganisatie-vraagstukken en heeft hij verschillende spend- en inkoopanalyses uitgevoerd in zowel de publieke als private markt. Kees heeft deze ervaring opgebouwd in de tijd dat hij werkzaam was bij twee grote inkoopadviesbureaus. De belangrijkste kernwoorden van Kees zijn: betrouwbaar, analytisch, betrokken en no-nonsense.

Kees Koopmans web

Dennis van Leuverden

Dennis van Leuverden is adviseur bij Tender People. De rode draad door zijn carrière is het beheer van IT-contracten voor de publieke sector. Zijn kennis over gunningsmethodieken en duurzaamheid gebruikt hij om klanten van Tender People te helpen succesvol aan te besteden.

Jonathan Brontsema

Jonathan Brontsema is als adviseur werkzaam bij Tender People. Na zijn bedrijfskundige opleiding in Groningen deed hij werkervaring op bij diverse financiële organisaties. Daarnaast heeft hij enkele jaren gewerkt in de private inkoopwereld. Samen met zijn collega’s adviseert hij opdrachtgevers bij aanbestedingen en spendanalyses. De kernwoorden van Jonathan zijn: betrouwbaar, leergierig, analytisch en sociaal.

Yvonne van den Heuvel-Loerakker

Yvonne werkt als adviseur bij Tender People. Hiervoor werkte Yvonne in contractmanagement, stelde ze mooie assortimenten samen voor loyalty programma’s en kocht ze deze in. Bij Tender People combineert Yvonne haar inkooptechnische kennis en kunde met haar juridische achtergrond. Samen met haar collega’s adviseert ze opdrachtgevers hoe zij hun aanbestedingstrajecten zo doelgericht mogelijk kunnen opzetten. De kernwoorden van Yvonne zijn: leergierig, analytisch, accuraat, betrokken, en resultaatgericht.


Teun Frieling

Teun studeerde bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In zijn eerste baan deed hij kennis op over implementatie en onderhoud van IT-systemen en met name over informatiebeveiliging (ISO 27001), het verkrijgen van subsidies en het inschrijven op aanbestedingen. Deze kennis brengt hij in bij het opstellen van aanbestedingen. Teun is zeer leergierig, wil graag zijn kennis verdiepen en probeert altijd de juiste vragen te stellen.Maurits Hulsegge

Maurits werkt als adviseur bij Tender People. Hiervoor werkte hij onder meer in de IT als project manager, scrum master en change manager. Deze werkervaring in combinatie met een juridische opleiding, maakt dat hij opdrachtgevers tot dienst kan zijn met het opzetten en afhandelen van aanbestedingstrajecten. De kernwoorden van Maurits zijn: klantgericht, accuraat, leergierig en betrouwbaar.Harm Dijkstra

Harm Dijkstra is adviseur bij Tender People inkoopadvies en Europees aanbesteden. Harm behaalde zijn master Bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Hij deed stage-ervaring op bij de Eerste Kamer. Na zijn studie was hij werkzaam als subsidie adviseur binnen de publieke sector.Joyce von Oerthel

Joyce von Oerthel is medewerker backoffice bij Tender People. Joyce heeft jarenlange ervaring als ondersteuner projectmanagement. Ook bij Tender People ondersteunt ze het team in diverse projecten. Daarnaast organiseert ze bijeenkomsten en evenementen en stelt ze rapportages samen en houdt ze deze bij. De kernwoorden van Joyce zijn: kritisch, organisatietalent, flexibel, resultaatgericht, nauwkeurig, maar ook creatief en sportief.Marvin Stolk

Marvin Stolk is associate van Tender People. Marvin heeft ervaring opgedaan met diverse (Europese) aanbestedingen, waaronder (zeer technische) ict-projecten, diverse facilitaire diensten, human resource diensten en marketingdiensten. Zijn werkzaamheden bestaan uit het maken van marktanalyses, begeleiden van aanbestedingen en het ondersteunen bij inkoop professionaliseringsprojecten. Bij de advisering gaat Marvin uit van de kansen in plaats van de bedreigingen van het aanbestedingsrecht. Ook neemt hij de organisatiedoelstellingen van de klant als uitgangspunt, om met passende oplossingen te komen voor complexe vraagstukken. Kernwoorden van Marvin zijn onderzoek en analyse, creatief, oplossingsgericht, organisatiesensitief, en integer.

Marvin Stolk web

Rien Klaassen

Rien Klaassen is als associate verbonden aan Tender People. Rien heeft een zeer ruime ervaring opgebouwd op verschillende terreinen binnen het publieke domein. Bij diverse grootschalige ICT projecten binnen de overheid was Rien betrokken in een rol op het snijvlak tussen ICT en inkoop. Rien is een ervaren inkoopadviseur die vele Europese aanbestedingen heeft uitgevoerd. Veelal betrof dit ICT inkoopvraagstukken of inhuurovereenkomsten van specialistische diensten. Kernwoorden van Rien zijn: pragmatisch, flexibel, analytisch, creatief en integer.


Rien Klaassen web

Danielle van de Velde

Danielle van de Velde is als associate verbonden aan Tender People. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor diverse overheden is Danielle in 2016 overgestapt naar de zakelijke dienstverlening. Zij was in diverse inkooprollen werkzaam bij een waterschap en verschillende ministeries. Haar werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van inkoopprofessionaliseringstrajecten, opstellen van inkoopbeleid en het begeleiden van complexe  aanbestedingen. Met haar enthousiasme krijgt Danielle veranderingen voor elkaar en weet zijn de organisatie mee te nemen. Kernwoorden van Danielle zijn: enthousiast, teamspeler, en creatief.

Danielle van de Velde web

Marc Prins

Marc Prins is als associate verbonden aan Tender People. De afgelopen zeven jaar is Marc Prins in diverse functies actief geweest voor één van de grote inkoopadviesbureaus van Nederland. Marc heeft veel ervaring met het leiden, aansturen en coördineren van projecten en programma's op het gebied van inkoop & procesoptimalisatie. Het verbeteren van de inkoopprofessionaliteit van organisaties is één van de specialisaties van Marc. Tegelijkertijd is Marc een ervaren projectmanager die ingezet kan worden in de begeleiding van complexe strategische (Europese) aanbestedingen. Hij heeft leidinggevende functies bekleedt op inkoopgebied in het bedrijfsleven bij een productiebedrijf, binnen de overheid bij een provincie en in de consultancy. De belangrijkste kernwoorden van Marc zijn: projectmanagement, Onderzoek & Analyse en Inkoopprofessionalisering.

Marc Prins web

Boudewijn Solen

Boudewijn Solen is als associate verbonden aan Tender People. Boudewijn is al ruim 18 jaar actief in Europees aanbestedingsland. Hij heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van Europese aanbestedingen. Als pragmatisch jurist zoekt Boudewijn naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Hij kent het vak en heeft ook veel inkoopervaring waardoor Boudewijn goed kan schakelen met inkopers. Flexibele inzet is geen probleem. Op afstand of inhouse kan Boudewijn juridisch advies geven over mogelijke risico's van in een aanbestedingstraject.


Boudewijn Solen web

Jeroen Corts

Jeroen Corts is sinds 1996 werkzaam op het gebied van Inkoop Intelligence. Begonnen als TUe afstudeerder bij Rabobank en later als consultant bij diverse adviesbureaus. In de afgelopen 20 jaar heeft Jeroen voor meer dan 75 klanten spendanalyses gemaakt bij ruim 125 onderliggende organisaties. Naast spendanalyse zijn inkoop risicomanagement, category planning en prestatiemeting / kpi’s de onderwerpen waar hij zich met name op richt. Als medeauteur van enkele artikelen in Deal! en de boekjes “Inkoop en Risicomanagement” en “Eerste hulp bij inkopen” van MKB Nederland wil Jeroen een actieve bijdrage leveren aan de kennisontwikkeling en –deling van het inkoopvakgebied. Als trainer bij de Nevi staan voor dit jaar de workshops spendanalyse Basic en Advanced op het programma.

Jeroen Corts Web

Netwerk

Tender People is onderdeel van een netwerk van ervaren inkoopadviseurs en aanbestedingsdeskundige die actief zijn in de publieke sector waardoor altijd een adequaat antwoord gegeven kan worden op de door u gestelde vragen.