5e Shared Expertise Meeting
'Wat inkoop van verkoop kan leren en andersom'

In navolging op de eerder succesvolle Shared Expertise Meetings gaat Tender People in samenwerking met Cinfield op 14 november 2017 wederom een bijeenkomst organiseren rondom het hoofdthema: ‘Wat inkoop van verkoop kan leren en andersom’. Het dagthema van deze editie is ‘naar beter geïnformeerde contracten door permanente marktverkenning’.


Doel

Doel van de dag is om begrip te krijgen over marktverkenning. Wat dit voor zowel in- als verkoop betekent en hoe ze elkaar verder kunnen helpen in elkaars ontwikkeling. Met prikkelende verhalen van 2 a 3 sprekers (a 20 min) en aansluitend discussie (decentraal) middels stellingen in 8-10 groepen.

Kennispartner


Praktische informatie:

Wat:  

Shared Expertise Meeting 5 (SEM5)

Dagthema:

Naar beter geïnformeerde contracten door permanente marktverkenning

Locatie: 

Kantoor Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat
Kantorenpark Rijnsweerd Noord
Archimedeslaan 61
3584 BA UTRECHT
Voor een uitgebreide routebeschrijving met de auto én het openbaar vervoer klik hier

Wanneer:

Dinsdag 14 november 2017 van 14:00 - 18:00 uur (aansluitend borrel)

Dagvoorzitter:

Rick Uringa

Sprekers:

Dennis Ender - ManpowerGroup Nederland (verkoop)
Gerben Bekema - UMC Utrecht (inkoop)
Jan Strijker
Walter Engelhart
Ludo Huisman
Alexander Reuvers

Investering

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname


Sprekers


Dennis Ender

Dennis Ender is eindverantwoordelijk voor de strategische klanten en het commerciële proces van ManpowerGroup Nederland. Hij geeft onder andere leiding aan sales-, bid- en implementatiemanagement. In het kader van SEM5 zegt hij “dialoog tussen in- en verkoop leidt tot een betere uitvraag en een beter aanbod."

Gerben Bekema

Gerben Bekema is inkoper en projectleider voor het project ‘Nightingale’ bij Universitair Medisch Centrum Utrecht. In project Nightingale werken 5 Europese ziekenhuizen samen om in 2020 een oplossing te contracteren die nu nog niet beschikbaar is. In het kader van SEM5 zegt hij “een goede marktconsultatie leidt tot innovatie."

Panel

Jan Strijker

Jan Strijker is projectmanager Waterveiligheid bij Informatiehuis Water (IHW) en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Waterveiligheidsportaal. Het Waterveiligheidsportaal ondersteunt de informatie uitwisseling rond de processen Beoordeling en Versterking van de primaire waterkeringen in Nederland. Voorafgaand aan de Europese aanbesteding heeft IHW een marktconsultatie gehouden. In het kader van SEM5 zegt hij "De marktconsultatie heeft geleid tot het contracteren van een kwalitatief goede en betrouwbare ontwikkelpartner

Walter Engelhart

Walter Engelhart is advocaat / partner bij Van Benthem & Keulen, gespecialiseerd in aanbestedingsrecht. In het kader van SEM5 zegt hij “communiceren is niet verboden en niet eng, dus zoek elkaar op”.


Ludo Huisman

Ludo Huisman is partner bij Tender People. Hij begeleid overheden bij (complexe) aanbestedingen. In het kader van SEM5 zegt hij: “aanbesteden is communicatie, dit begint met een goede marktconsultatie”.

Alexander Reuvers

Alexander Reuvers is partner bij Cinfield, die marktpartijen begeleidt in het succesvol inschrijven op aanbestedingen en tenders. In het kader van SEM5 zegt hij “consulteer de markt of leg uit."

Of stuur een mail naar aanmeldingen@cinfield.nl onder vermelding van '5e shared expertise meeting'.