6e Shared Expertise Meeting - Van belofte naar prestatie

Na eerder succesvolle Shared Expertise Meetings organiseren Cinfield en Tender People wederom gezamenlijk een bijeenkomst waar inkoop en verkoop van elkaar kunnen leren. Het dagthema van deze editie is ‘Van belofte naar prestatie: hoe te komen tot succesvolle contracten?'

Doel

Het doel van de middag is om te inspireren en verbinden. Wat betekent dit voor inkoop en verkoop? Hoe kunnen beiden elkaar helpen in het daadwerkelijk realiseren van de doelstellingen van de aanbesteding of tender? Sprekers houden een prikkelend betoog waarna een paneldiscussie volgt. Verbinding tussen verkoop en inkoop wordt mede mogelijk gemaakt door SMA en NEVI.

Inschrijven?

Dat kan door een mail te sturen naar info@tenderpeople.nl


Dagvoorzitter - Rick Uringa

Rick Uringa is managing partner bij Cinfield die bedrijven helpt om succesvol te zijn in tendermanagement en het aantoonbaar presteren in bestaande contracten. Zijn missie is om met Cinfield een bijdrage te leveren aan succesvollere contracten door een logischer afstemming tussen vraag en aanbod. In het kader van SEM6 zegt hij: “oude overtuigingen en eigen belang zitten de logische oplossingen in de weg; help elkaars doelen te behalen!”.

Spreker inkoop - Coby Hendriks

Coby Hendriks werkt sinds 2012 bij de Belastingdienst, waarvan de laatste jaren als category manager Enterprise Business Applications voor de Rijksoverheid. In deze functie werkt zij aan een betere samenwerking binnen de Rijksoverheid en tussen Rijksoverheid en de markt op het gebied van generieke business applicaties. Verbinden, kennis delen en krachten bundelen! Op eigen wijze deelt zij successen en uitdagingen uit de praktijk.

Spreker verkoop - Marcus van der Ven

Marcus van der Ven is strategisch tendermanager/projectmanager bij Royal HaskoningDHV. Hij is verantwoordelijk voor het winnen en succesvol uitvoeren van grote deals bij Royal HaskoningDHV. Om uitvoeringsperformance te verbeteren past hij Best Value principes toe. Marcus heeft twee quotes aangaande SEM6: 'De juiste dingen goed doen' en 'Do the job and get payed'. 

Inleiding - Frank Steller

Frank is PhD onderzoeker bij de TU Delft. Het onderwerp van zijn onderzoek is: Hoe besturen klanten en leveranciers de samenwerking om hun doelen te bereiken?Frank is voormalig managing director van KLM, Brocacef, Exel Logistics, Deutsche Post en Net Train en was meest recent CPO bij de NS. Daarnaast heeft hij onder andere bestuurlijke taken bij NEVI uitgevoerd en was hij voorzitter van de jury ICT tender Award, Young Procurement Talent en van het 'Procurement Leadership Program NEVI'.

Afsluiting - Luc van Bessel

Luc is ondernemer, spreker en auteur. 'Gastgevers in Geluk' is zijn derde boek. In zijn huidige bedrijf Regardz Hospitality Group ontwikkelde hij een nieuwe formule voor hartverwarmende gastvrijheid in een digitale samenleving. Luc van Bussel was de drijvende kracht achter de innovaties van Center Parcs in de jaren negentig en boekte spraakmakende successen als CEO in de Automotive Branche. Hospitality is zijn lust en zijn leven. Hij is een romanticus en gelooft in de oerkracht van de liefde.

Panelleden

Ludo Huisman

Ludo Huisman is partner bij Tender People. Hij begeleid overheden bij (complexe) aanbestedingen. In zijn advisering hanteert hij een heldere driedeling, opstellen categoriestrategie, aanbestedingsprocedure en contractmanagement. In het kader van SEM6 zegt hij:  'Net als bij de Olympische Spelen vereist het winnen van goud voor ondernemer en opdrachtgever een langere inspanning dan één piekmoment, de aanbesteding zelf.' 

Alexander Reuvers

Alexander Reuvers is managing partner bij Cinfield, die bedrijven adviseert in het inrichten van tendermanagement en bij het succesvol inschrijven op aanbestedingen en tenders. In het kader van SEM6 zegt hij: 'SEM trekt telkens volle zalen en wordt gewaardeerd met een 8 gemiddeld. Dit onderschrijft dat we iets toevoegen aan de ambitie van succesvollere contracten, te beginnen met een goed gesprek tussen inkoop en verkoop.'

Locatie

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Regardz zijn toplocatie Level Eleven in Amsterdam beschikbaar heeft gesteld voor SEM6. Deze indrukwekkende locatie met 360 graden uitzicht over het centrum van Amsterdam biedt op 24 april het onvergetelijke decor voor SEM6.

Tot 24 april!

SEM 6 wordt mede mogelijk gemaakt door: