Aanbestedingsjurist

Wil jij je ontwikkelen tot specialist in aanbestedingsrecht?

Wij zoeken een jurist die zich wil ontwikkelen in aanbestedingsrecht. Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende juridische functie? Bij ons word je onderdeel van een team van ervaren inkoopadviseurs en aanbestedingsjuristen die projectmatig werken voor verschillende publieke opdrachtgevers. In deze dynamische omgeving werk je tegelijkertijd voor bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en onderwijsinstellingen.

Over de functie

Als aanbestedingsjurist ben je de vraagbaak voor interne inkoopadviseurs. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot specialist op aanbestedingsrecht. Daarnaast krijg je eigen aanbestedingsprojecten en adviesopdrachten.

Als jurist weet je al je weg binnen de rechtsgebieden aanbestedingsrecht, verbintenissenrecht, bouwrecht, intellectueel eigendom en/of privacy. Zo niet, dan zorgen we ervoor dat je je deze gebieden eigen maakt.

Kennisdeling staat bij ons centraal. Dit doen we onder andere door het organiseren van evenementen om de kennis over het vakgebied te delen en te vergroten. Zowel met relaties als binnen ons eigen bedrijf. Ook jouw kennis is hierbij waardevol! Maandelijks draag je bij aan de jurisprudentie update en breng je je collega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Werken in de publieke sector is werken aan een beter Nederland. Jouw projecten dragen bij aan onder meer bescherming tegen overstromingen, duurzame bereikbaarheid van binnensteden, verbeterde weersverwachtingen en klimaatonderzoek, beter onderwijs met ICT, geschikt vervoer voor minder validen en betaalbare woningen voor studenten en starters. Door Maatschappelijk Verantwoord Inkopen creëer je banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draag je bij aan de circulaire economie.

Wat we van je vragen

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Afgeronde rechtenstudie;
  • Circa 3-5 jaar ervaring als jurist, bij voorkeur in de publieke sector;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Overtuigingskracht;
  • Stressbestendigheid.

Interesse in bouw en ICT is mooi meegenomen vanwege de aard van onze projecten.

Wat we bieden

Je komt terecht in een gezellig team. Op vrijdagmiddag sluiten we de week graag af met een drankje. Verder kun je van ons het volgende verwachten:

  • Afwisseling door verschillende projecten;
  • Een snel leerproces en een uitgebreid opleidingstraject;
  • Marktconform salaris;
  • Laptop, smartphone en een NS-Business Card.

Over Tender People

Tender People is een gespecialiseerd inkoopadviesbureau gericht op het begeleiden van Europese aanbestedingen. Als je op zoek bent naar een afwisselende baan zit je bij ons goed! We zijn namelijk niet full time gedetacheerd bij opdrachtgevers, maar werken projectmatig bij ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, onderwijsinstellingen en andere publieke instellingen.

Je komt terecht in een hecht team van junior, medior en senior adviseurs, onder wie enkele zzp’ers die als associate aan ons verbonden zijn. Flexwerken is uiteraard mogelijk, maar we hechten er ook waarde aan dat je je collega’s regelmatig ziet. We spreken vaak af op ons centraal gelegen kantoor in Utrecht.

Enthousiast?

Je kunt je motivatiebrief met cv sturen naar kees.koopmans@tenderpeople.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Kees Koopmans op 030 3039718. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een gesprek!

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.