Workshop Europees aanbesteden in de dynamische wereld van de publieke sector

Van inkoopstrategie tot gunning: in deze workshop doorgrondt u alle facetten van het Europees aanbesteden. In een interactieve sessie gaan we dieper in op de aanbestedingsprocedures. Aan het eind van de workshop heeft u niet alleen de theorie onder de knie, maar beschikt u ook over de nodige tools om binnen uw organisatie direct aan de slag te gaan en het geoefende in de praktijk te brengen.

PROGRAMMA

De workshop bestaat uit twee dagdelen, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Wat is Europees aanbesteden?
  • EU aanbestedingsrichtlijnen
  • Diverse aanbestedingsprocedures
  • Planning: termijnen Europese aanbestedingsprocedures
  • Uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen
  • Het formuleren van selectie- en gunningscriteria
  • Specificeren
  • Gunningsmodellen en het opstellen van een afwijzingsbrief

TRAINER

De training wordt gegeven door Ludo Huisman. Ludo is senior adviseur en partner bij Tender People. Hij heeft tientallen (complexe) aanbestedingen begeleid als projectleider of als onderdeel van een multi-disciplinair team. Ludo is tevens voorzitter van NEVI Kring NoordWest en wordt regelmatig gevraagd voor het geven van workshops op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Daarnaast adviseerde hij organisaties bij de professionalisering van hun inkoopfunctie, gaf hij second opinions of fungeerde hij als lid van een tenderboard. Hij verzorgde publicaties in onder meer: het Financieel Dagblad, Deal!, Facto magazine, service management, vastgoedbeheer en aanbestedingsmakelaar.nl.

PRIJS, DATA & LOCATIE?

Wij stellen de workshop geheel met u op maat, afhankelijk van de reeds aanwezige kennis en de behoefte. De workshop kan bij u op locatie gegeven worden of bij ons op kantoor. Het heeft de voorkeur om deel te nemen met een groep van maximaal 10 deelnemers.

AANTAL DAGDELEN

2 dagdelen

DOELGROEP

Deze workshop is bedoeld voor startende inkoopadviseurs/consultants of professionals die op strategisch/tactisch niveau in de publieke sector werken en die graag het Europees aanbesteden willen doorgronden.

SOORT WORKSHOP

In company

WILT U MEER WETEN?

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tenderpeople.nl of 030-3039718 en vraag naar de mogelijkheden.

REFERENTIES