Judith Scherpenisse is adviseur bij Tender People. Met haar facilitaire achtergrond en ervaring met Europese aanbestedingen heeft Judith een praktische instelling, stelt ze zich dienstverlenend op en gaat ze nauwkeurig te werk.

Dennis van Leuverden is adviseur bij Tender People. De rode draad door zijn carrière is het beheer van IT-contracten voor de publieke sector.

Yvonne werkt als adviseur bij Tender People. Hiervoor werkte Yvonne in contractmanagement, stelde ze mooie assortimenten samen voor loyalty programma’s en kocht ze deze in.

Teun studeerde bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In zijn eerste baan deed hij kennis op over implementatie en onderhoud van IT-systemen en met name over informatiebeveiliging (ISO 27001).

Harm Dijkstra is adviseur bij Tender People inkoopadvies en Europees aanbesteden. Harm behaalde zijn master Bestuurskunde aan de Universiteit Twente.

Jonathan Brontsema is als adviseur werkzaam bij Tender People. Na zijn bedrijfskundige opleiding in Groningen deed hij werkervaring op bij diverse financiële organisaties.